Dan zaljubljenih, pokloni po horoskopu

drugi članci

Često smo u nedoumici čime da obradujemo najmilije za praznike poput Dana zaljubljenih. Tu možemo iskoristiti osnovne astrološke osobine koje krase svaki znak zodijaka, te odabrati poklone po horoskopu.

POKLONI PO HOROSKOPU

Iako je svaki čovek sam za sebe poseban, u slučaju da ne znate lični horoskop voljene osobe, ova mala podela može biti od pomoći.

 • Ovan – sportski duh na krilima energije

Poklonite mu aktivni vikend u bilo kom obliku. Ukoliko niste u mogućnosti da mu priuštite neki vid rekreacije, poklonite mu deo sportske odeće ili parfem.

 • Bik – hedonista ušuškan u materijalnu sigurnost

Čarobne reči za ovaj znak su muzika, cveće i gurmanska hrana. Bilo šta da odaberete od svega ovoga, vodite računa, vaša će voljena osoba krišom proceniti koliko ste novca za to izdvojili.

 • Blizanci – lepa reč gvozdena vrata otvara

Najzahvalniji znak za poklone. Ne postoji materijalno dobro koje će ga toliko oboriti s nogu kao što to može pisana izjava ljubavi ili simpatična SMS poruka, a vrhunac bi bila ljubavna pesma napisana njemu u čast.

 • Rak – mamina maza

Nije važno koliko ćete novca potrošiti. Možete se simbolično provući ukoliko uspete da izaberete sitnicu koja će vašeg osetljivog Račića simbolično vratiti u detinjstvo i toplinu doma kome stremi.

 • Lav – ili sve ili ništa

Ukoliko ste takve sreće da je vaša voljena osoba rođena u ovom znaku, verovatno ste dosad shvatili da se nećete provući jeftino. Šta god da odaberete mora biti luksuzno, a ukoliko se opredelite za nakit, bez zlata mu se ne pojavljujte na oči.

 • Devica – čemu romantika ako nije praktična

Šta god da poklonite, nećete pogrešiti ukoliko poklon ima upotrebnu vrednost. Povedite računa čime se vaša draga osoba profesionalno bavi, pa u okviru toga odaberite joj „alat“ koji će već koliko sutradan upotrebiti na poslu.

 • Vaga – samo da je u šarenom papiriću

Pokloni po horoskopu kada je ova osoba u pitanju, mogu da budu bilo šta što je ukusno upakovano u luksuznom papiru. Od slatkiša, cveća, pa do nakita ili parfema, izbor je veliki. A ako baš želite da je oborite s nogu, pun pogodak može biti skupoceni modni detalj.

 • Škorpija – provokativno, ali s merom

Možete pokloniti bilo šta što simbolično forsira seksualnu energiju. Ipak, pripazite. Ovo su osobe specifičnih manira i velikih zahteva. Njima je teško pogoditi tanku liniju koja razdvaja dobar ukus od vulgarnosti.

 • Strelac – detinjasto i veselo

Potrudite se da pronađite igračku za odrasle ili neke šaljive sitnice kojima ćete razdragati voljenu osobu. Ukoliko ste raspoloženi za nešto skupocenije, pravi izbor su avionske karte za neku daleku turističku destinaciju.

 • Jarac – staromodno, bez razmetanja

Iako ste raspoloženi da novac koji ste vi zaradili potrošite na partnera, povedite računa da ne preterate u tome, jer će vas vaš Jarac kritikovati. Odaberite skroman i praktičan poklončić koji ne odiše suvišnim luksuzom.

 • Ribe – romantično do suza

Šta god da odaberete, važan je način na koji ćete to uručiti. Ambijentalna muzika, ljubavni stihovi, prigušeno svetlo i poklon na iznenađujućem i skrivenom mestu, biće dovoljan da se vaša Riba razneži do suza.

drugi članci

spot_img

interesantno