Astro vodič: Gde za doček po horoskopu

drugi članci

Ovih dana nas zaokuplja čuveno pitanje gde za doček, odnosno gde ćemo provesti „najluđu“ noć. Raspored planeta na nebu daje ideju, u zavisnosti od horoskopskog znaka, kome bi gde najviše prijalo, ili ko će gde tokom dočeka završiti.

GDE ZA DOČEK

Ovnovima će doček biti stresan i neprijatan. Iz nekog razloga, postoji velika šansa da u poslednjem trenutku odustanu od utvrđenih planova i veče provedu potpuno drugačije od očekivanog.

Bikove privlači veliko društvo, ali nezadovoljstvo atmosferom i raspoloženjem ih može navesti da prvi napuste događaj – i veče nastave u restoranu.

Blizanci su u centru događaja, ako ne na nekom uličnom koncertu, onda sigurno u klubu, okruženi velikim brojem, kako poznatih, tako i nepoznatih ljudi.

Rakovi će se verovatno najbolje provesti, jer zovu u goste veliki broj prijatelja sa kojima će, snabdeveni abnormalnim količinama hrane i alkohola, do zore uživati.

Lavovi su, zajedno sa Blizancima, na licu mesta, gde god da je potrebno. Najpopularnija dešavanja ne mogu proći bez njih. Ipak, tokom noći je moguća neprijatnost koja im može pokvariti raspoloženje.

Device će se odvažiti za odlazak na doček koji uopšte nije u njihovom stilu. Kao rezultat toga, zgražavaće se nad prizorima kojima je izložena, a onda će ostatak noći provesti zevajući u ćošku nekog kafića, čekajući pristojno vreme da zbriše.

Vage su ovih dana ljute i besne, pa će ih novogodišnja noć dodatno istenzirati. Ako žele da izbegnu neprijatnosti i svađe, najbolje je da doček provedu bilo gde, samo da su što dalje od partnera.

Škorpijama novogodišnja noć donosi povod da okupe stare prijatelje, naročito one sa kojima dugo nisu imale kontakt. Kao i Rakovima, ova noć je idealna da demonstriraju sve svoje domaćinske kapacitete.

Strelac ide po kućama. Omiljen gost, veče će provesti na nekom organizovanom dočeku, a nakon ponoći, krenuće u harač ne bi li sve prijatelje svojim prisustvom obradovao. Pripiti veseljak i najbučniji u društvu biće zvezda ove novogodišnje noći.

Jarčevima sledi dinamična noć. Pošto su se tokom prošle godine previše suzdržavali i odricali, veruju da je pravo vreme da sve to nadoknade. Kao i Lavovima, sledi moguća neprijatnost. Zbog toga, nije loše da ipak sačuvaju ostatke svoje prirodne suzdržanosti.

Vodolije veče počinju veselo i žustro, pa zbog preteranog veselja preti opasnost da ga završe pre nego što počne. Najbolje je da noć provedu sami s partnerom.

Ako ostanu kod kuće, Ribe će ponoć prespavati. A ako odluče da krenu u provod, slično kao i Device, noć će provesti utapajući se u smrtnoj dosadi.

drugi članci

spot_img

interesantno