Astro analiza poznatih: Ksenija Pajčin

drugi članci

Naše prostore je 2010. godine potresla vest o tragičnoj smrti 33-godišnje srpske pop-dens pevačice. Ksenija Pajčin i 11 godina mlađi crnogorski maneken Filip Kapisoda, tragično su završili svoje živote. Dvoje uspešnih, lepih i poznatih ljudi, u vrtlogu strasti i opsesivne ljubomore, otišli su u smrt.

KSENIJA PAJČIN HOROSKOP

Uobičajeno astrološko pitanje kada se ovako nešto desi, jeste šta bi ta osoba mogla imati u svom horoskopu a što bi ukazalo na takav kraj.

Interesantno je pogledati horoskop Ksenije Pajčin, koja je i sama nekoliko puta u intervjuima pominjala svoju natalnu kartu, ali je ostalo nejasno da li ju je ikada neki astrolog upozorio na opasnosti koje su je vrebale.

Racio i porivi

Sunce u Strelcu i vladar ascedenta Mesec u Devici našli su se u kvadratu (lošem aspektu) što je ovoj pevačici dalo sukobljen muško-ženski princip: racionalnu želju za konvencionalnim načinom života, ali i duboki poriv ka apsolutnom suprotnošću.

Ovaj aspekt, osim što je jedan od pokazatelja razvoda njenih roditelja, opisuje i kontroverzno ponašanje u javnosti zbog čega su o njoj uvek kružile razne priče, delom istinite ali i većim delom zlonamerne i neistinite.

  • Da bi se nečiji horoskop kompletno analizirao potrebno je mnogo prostora, jer ničiji život ne može stati u par rečenica, pa ni život ovako živopisne osobe kakva je bila Ksenija.

Osmo polje

Osmo polje horoskopa opisuje smrtne opasnosti i način kako se nečiji život završava.

U Ksenijinom horoskopu ovo polje počinje u znaku Vodolije što ukazuje na brzu i iznenadnu smrt. Vladar Vodolije je Uran u Škorpiji u petom polju horoskopa. Uran u Škorpiji opisuje nasilnu smrt, a peto polje nagoveštava da joj glavne opasnosti dolaze upravo – kroz ljubavi i veze.

I ne samo to. Ovo opisuje partnere koji su strastveni, ljubomorni, kao i da mogu biti s druge strane zakona. Osim toga, ovakav položaj opisuje i njenu strastvenost i posvećenost partneru kada se zaljubi.

Ali, tu se priča o Uranu ne završava.

Njegovo dejstvo dalje opisuje nagle prekide veza. A kakvi su scenariji tih prekida ukazuje ključni aspekt za ovaj deo horoskopa – kvadrat (loš aspekt) sa Marsom u Lavu koji, osim žustrih svađa, histerije i haosa, znači i hitac iz vatrenog oružja.

Mars, kao jedan od vladara Škorpije, osim što opisuje muškarca, njegov položaj u Lavu (Crna Gora) i bliže odrednice porekla, pokazuje i status te osobe. Pa tako, vidimo sujetnog, ponosnog i lepog Crnogorca (Lav), isprovociranog (kvadrat) njenom nadasve neobičnom strastvenošću (Uranom u Škorpiji). Ovo svakako potvrđuje zaslepljenost i haotične svađe koje su prethodile tragičnom događaju.

Ali, u njenom horoskopu ovaj aspekt Marsa i Urana nije jedini pokazatelj nesrećnih ljubavi. U ženskom horoskopu jako je važan položaj Venere, jer ova planeta opisuje ljubavni život devojke sve do njenog materinstva. U Ksenijinom horoskopu Venera je u kvadratu (lošem aspektu) sa Saturnom.

Jedan od najtežih aspekata, kada je ljubav u pitanju.

Opisuje patnju, osećaj usamljenosti i neshvaćenost. Pošto je Venera u Škorpiji, vidimo da je „prikazivanje“ strastvene strane njene ličnosti bilo u suprotnosti sa njenom dubokom potrebom za običnom i jednostavnom ljubavlju koju nikada nije uspela da pronađe. Planeta koja pored Marsa vlada Škorpijom, jeste Pluton.

Smešten u četvrtom polju Ksenijinog horoskopa, upozoravao je da je upravo mesto najvećih opasnosti – njen dom, gde se na kraju i desila tragedija.

LJUBAVNIK DŽELAT
Na pitanje da li je mogao neko da je upozori, teško je dati odgovor. Posle bitke, svi su generali. Jedno je sigurno, opasnost je bila jasno uočljiva a da li bi upozorenje nešto promenilo, astrološka iskustva kažu da ne bi. Ovako jaki aspekti uvek ukazuju na neizbežnost, posebno kada u život osobe uđe neko čije planete u natalnom horoskopu, upravo aktiviraju najteže aspekte. Natalni horoskop Filipa Kapisode ukazuje da je upravo on u njen život stigao – kao egzekutor.

drugi članci

spot_img

interesantno