Astro poslastice: Kako izgleda ruski horoskop

drugi članci

Kako izgleda ruski horoskop i gde će ovu veliku državu tek odvesti

Među astrolozima je uvreženo mišljenje da je Rusija predstavljena znakom Vodolije. Ipak, veliki značaj za sudbinu zemlje ima planeta Neptun, koji je inače vladar Riba. U genetskom horoskopu Rusije Neptun je u znaku Vodolije, što znači da je egzaltiran.

RUSKI HOROSKOP

Ovakav Neptun je doneo zemlji višedecenijsku vladavinu komunizma, potpomognutu mehanizmima kojima ova planeta vlada kao što su zavere, logori, beda i potpuna višedecenijska izolacija ove zemlje.

Da bismo potkrepili ove tvrdnje, dovoljno je sagledati osnovne osobine ovog naroda po kojima su poznati širom sveta.

Votka i pobožnost

Ribe predstavljaju opijate, pa su Rusi nadaleko čuveni po ispijanju alkohola a na prvom mestu votke. Opstanak pobožnosti uprkos surovoj vladavini komunizma u proteklom veku, takođe opisuje jak uticaj Riba na ovim prostorima.

astrolozi
astrolozi

Poznati po dugogodišnjim izolacijama, izgnanstvima i surovim zatvorima i logorima, oni su dugo bili predmet sažaljenja (Ribe) ostatka sveta. Narod je bio zatočen u granicama svoje države, veoma su teško dobijali dozvole da otputuju u inostranstvo.

Balet i kriminal

Jak uticaj znaka Riba u kome je planeta Venera (umetnost) egzaltirana, iznedrila je čuvenu svetsku školu baleta. Čuveni su i po kompozitorima klasične muzike, kao i izvođačima, što nije čudno jer kako komponovanjem, tako i izvođenjem – vlada ista planeta, Neptun.

U današnje vreme Rusija postaje poznata i po svojoj mafiji. U astrologiji, kriminal i mafiju simboliše 12. polje kojim vlada znak Riba. I niko, u stvari, ne zna, gde su granice dejstva ove energije, jer je ovaj vid njihove organizacije potpuno zatvoren i nepristupačan za klanove pripadnika drugih naroda.

S druge strane, znamo da su najveće svetske rezerve gasa upravo u Rusiji. Ovim resursima vladaju Ribe i vladar tog znaka Neptun. Ali ovo dejstvo se tu ne završava. Beskrajne dubine ove simbolike opisuju da ovo uporište moderne Rusije nije zasnovano na jednostavnoj trgovini, već na manipulacijama kojima će ova zemlja, u vremenu koje dolazi, izbiti na vrh.

Rusija postaje ozbiljan kandidat da zavlada svetom.

Dvoličnost i tajnovitost znaka Riba ukazuje da će se ova zemlja služiti svim zakulisnim sredstvima na putu ostvarenja svojih ciljeva. Na tom putu, egzaltiranost Neptuna u znaku Vodolije, obećava mnoštvo preokreta i iznenađenja kojima će Rusi ostatku sveta dokazati – da su zaista potpuno nepredvidivi.

ŠPRIJUNAŽA
U mundanoj astrologiji država će biti najbolja upravo na onim poljima kojima vlada znak pod čijim je dejstvom. Znak Riba vlada špijunažom i tajnim organizacijama. Zbog toga nije čudno što je Rusija upravo poznata po čuvenom Komitetu državne bezbednosti, ili skraćeno KGB, čija su polja dejstva i nakon rasformiranja, ostala pod velom misterije.

drugi članci

spot_img

interesantno