Zabavna astrologija: Najluđa noć u ormaru

drugi članci

Da li se oblačite kao vaš horoskopski znak? Posebno kada je u pitanju najluđa noć? Takav problem muškarci lako rešavaju, ali za dame je stvar komplikovanija.

DA LI SE OBLAČITE KAO VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK

Evo malog uputstva šta kom znaku najbolje stoji.

Damama rođenim u znaku Ovna najbolje stoje haljine jednostavne forme, u crvenoj ili beloj boji. Ekstravaganciju postižu upadljivim i neobičnim nakitom.

Pripadnice znaka Bika najčešće biraju udobnu garderobu koja ih neće ometati u celovečernjem veselju. Ovo je najraspevaniji znak, pa je, shodno tome, stajling prilagođen svrsi. Da mogu, one bi na doček otišle u sportskoj opremi i patikama.

Blizanci vole jarke i vesele boje. Pošto je za njih život jedna velika igra i zabava, toaleta izabrana za doček može biti na granici nekog kostima koji je prikladniji za maskenbal. Sve to im neće smetati da svojim izgledom poruče okolini koliko su raspoloženi za ćaskanje.

Damu rođenu u znaku Raka ćete prepoznati po ženstvenoj, ali konzervativnoj kombinaciji, sa mnoštvom srebrnih detalja. Za nju pantalone nisu izbor svečane toalete, jer su one rezervisane samo za muškarce.

Glamur i seksipil

Lavice nose sa sobom sav glamur koji može da se smisli. Od njih se može očekivati najekstravagantnija frizura, toaleta okićena zlatnim detaljima i izgled koji na prvom mestu odiše skupocenošću.

Devicama je najluđa noć skoro, pa ista, kao i sve ostale. Najčešći izbor pada na poslovne odevne kombinacije koje će začiniti sitnim nakitom, kojim će odvojiti svakodnevni poslovni izgled od glamuroznog novogodišnjeg dočeka.

Vaga će svoju odevnu kombinaciju začiniti skupocenom tašnom i cipelama. Svedene haljine, jednostavni oblici neće ostati neprimećeni, jer će ih ove dame nositi sa posebnim žarom. Dobra žurka je teren na kome se ona najbolje snalazi.

Škorpije u svakom trenutku moraju da odišu seksualnošću. Tamne haljine, otvoren dekolte, gola leđa, to su kombinacije koje ovaj znak s lakoćom nosi.

Dame rođene u znaku Strelca biraju sportsku eleganciju što najčešće podrazumeva pantalone. To ih ne sprečava da izgledaju zanosno, naročito ako visokim potpeticama akcenat stave na svoje duge noge.

Jarac spada u konzervativne znake, pa ovim damama najbolje pristaje jednostavna crna haljina ili komplet začinjen kontrastom crne i bele boje.

Od Vodolije se može sve očekivati. Što neobičnije, to bolje. Ove dame mogu da iznesu najluđe kombinacije a da postignu pun efekat. Neobična frizura i naglašena šminka u senku će baciti bilo kakvu odevnu kombinaciju koju izabere.

Ribe su romantične, ali i tajanstvene. Dobitna odevna kombinacija treba da bude u tamnim bojama, začinjenim šljokicama koje se presijavaju kao na vedrom noćnom nebu.

MESEC I VENERA
Ovakva tumačenja spadaju u zabavnu astrologiju. Ipak, ukoliko ne posmatrate samo svoj Sunčevi znak, možete naići na podudarnosti. Naime, položaj Meseca, ali i Venere, naročito u ženskom horoskopu, može biti presudan u formiranju ukusa i krajnjem odabiru garderobe za neku svečanu priliku.

drugi članci

spot_img

interesantno