Astro polemike oko iscelitelja Zmijonoše

drugi članci

U sazvežđu Zmijonoša nalazi se osam fiksnih zvezda koje su značajne za astrološko tumačenje natalne karte. Ipak, one same po sebi ne govore mnogo, ali u „napetom“ natalnom horoskopu, položaj lične planete na nekoj od ovih zvezda može značajno da upotpuni opštu astrološku sliku i da potvrdi ono što horoskop već nagoveštava.

ZMIJONOŠA I MOĆ ISCELJIVANJA

Dakle, uopšteno, ovo sazvežđe predstavlja veliko znanje, moć isceljivanja, kao i moć vraćanja mrtvih u život. Takva moć ima i tamnu stranu, ukoliko osoba sve to upotrebi za negativno delovanje. S druge strane, postoje opisi da osoba može doći i u smrtnu opasnost ukoliko svojim delovanjem pređe granice koje su dozvoljene ljudima.

Značajne zvezde se nalaze na 2, 3, 5, 9, 17, 22, 25. i 29. stepenu astrološkog znaka Strelca, a tumačenje se zasniva na mitologiji. Pa tako, uopšteno, to bi izgledalo ovako.

Mesec sa zvezdama Zmijonoše – opasnost po majku na porođaju. Težak početak života, opasnosti od trovanja hranom ili vodom. Za žene ovo je dobro za medicinski poziv. Dobar položaj za lečenje širokih narodnih masa.

Merkur sa zvezdama Zmijonoše – izrazita inteligencija i dar za izučavanje alternativnih vidova lečenja. Osim toga, sklonost tajnim metafizičkim oblastima što za rezultat daje vrhunska otkrića. Suprotno, ako je Merkur loše aspektovan, ovo mogu biti podmukle osobe i prevaranti.

Zmijonosa
Zmijonoša i moć isceljivanja

Venera sa zvezdama Zmijonoše – ovo opisuje izrazito zavodljivu žensku osobu, ali neiskrenu. Ženskim atributima može izvući šta god želi od muškarca. Opasno za trudnoću i porod. U najboljem slučaju, veza sa lekarom.

Mars sa zvezdama Zmijonoše – naglašena muška energija. Odlično za hirurge. Ukoliko je Mars loše aspektovan, ovo su osobe sklone kriminogenom ponašanju, često povezani sa nekim ubistvom.

Jupiter sa zvezdama Zmijonoše – ovo opisuje osobu koja je i mudrac i lekar, koji spasava ljude u opasnim životnim situacijama. Veliki novac koji se stiče kroz znanje i otkrića. Ukoliko je Jupiter loše aspektovan, ove osobe mogu biti ucenjivači, kao i povezani sa prostitucijom i korupcijom.

Saturn sa zvezdama Zmijonoše – opisuje osobu koja je sudbinski predodređena za stradanje. Loša energija se vuče kroz genezu, najčešće.

LEKAR ILI VRAČ
Ukoliko je osoba rođena sa Suncem na nekoj od ovih zvezda, biće sposobna da prevaziđe velike opasnosti i po svojoj moći postaće poznata i slavna. Otac te osobe je lekar a slična karijera se smeši i njemu.

Suprotno, ukoliko je Sunce loše aspektovano, ovo ukazuje na moćnu osobu koja je u stanju da radi gadne stvari a sve pod uticajem jedne žene. Osoba je izložena opasnostima, kako od sličnih ljudi, tako i od gmizavaca.

drugi članci

spot_img

interesantno