Astro prognoza 2021: Potresi, virusi, pobune

drugi članci

Astro prognoza 2021. izgleda ovako. Taman kada pomislimo da je virus pod kontrolom i da možemo da predahnemo, eto demonstracija i uličnih sukoba.

Da bismo prognozirali šta nam predstoji u narednoj godini, dovoljno je da se osvrnemo na ono što joj je prethodilo. Poznato je da mi svojim mislima, koje su obojene dominantnim emocijama u tom trenutku, emitujemo informaciju u univerzum.

Ta informacija se, zbog kosmičke ravnoteže, vraća nazad kao materijalizovana prvobitna ideja koja nas je i navela da pomislimo nešto.

Svaka nervoza, strah i strpnja privlače upravo ono od čega pokušavamo da pobegnemo.

Ako ovo sagledamo na globalnom planu, nije teško uvideti da kolektivna histerija, sveopšti strah i neviđena tenzija koje trenutno vladaju, moraju materijalizovati energiju histerije. Upravo nas u 2021. godini čeka epilog svake vibracije koja se u proteklom periodu formirala.

Na neki način ulazimo u začarani krug koji će izgledati ovako: strah od virusa, potpuna blokada života na Zemlji, smirivanje virusa, revolucije, nemiri, štrajkovi, zemljotresi, elementarne nepogode, ćudljivost prirode.

Taman kada pomislimo da je virus pod kontrolom i da možemo da predahnemo, eto demontracija, nemira, uličnih sukoba, borbe između naroda i vlasti. Kada se to smiri, evo opet straha od epidemije… I tako u krug.

Sam kraj 2020. godine i početak 2021. je izuzetno težak. Planetarni šokovi stižu iz mnogih sfera našeg postojanja. Prvo, korona virus svoj maksimum postiže od polovine decembra do kraja januara. Na udaru su države širom sveta, a na određeni način najpre Amerika i Evropa. Neće biti države koja se neće susresti s velikim bilansom broja obolelih, zdravstvenim krahom i pobunom naroda koji je umoran od svega.

PODRHTAVANJE I MUTACIJA

U ljudskoj rasi raste vibracija koja traži promenu. To je frekvencija nervoze, tenzije i podrhtavanja, pa se kao takva, kao bumerang iz univerzuma, vraća na zemlju u vidu zemljotresa i elementarnih nepogoda.

Kada je reč o podrhtavanju tla, to smo već osetili 22. marta, kada je jak zemljores probudio Zagreb. Baš u trenutku kada je tranzitni Saturn ušao u Vodoliju i aktivirao kvadrat prema Uranu u Biku što je kompletna slika zemljotresa. Pošto nam nešto slično, a možda šokantnije i jače, predstoji od polovine decembra do kraja januara, nije zgoreg upozoriti na mogućnost novog vanredno jakog zemljotresa (da ne kažem – katastrofalnog). Mesto mogućeg udara je svakako Balkansko poluostrvo, a potvrda ovome jeste činjenica da se od zemljotresa u Zagrebu, tlo trese, manje ili više, širom Balkana.

S druge strane, ako posmatramo epidemiološku situaciju i samu ćud virusa, moguća je pojava vakcine od polovine decembra. Međutim, čini se da će virus kovid 19 već posle prve sedmice januara, promeniti ćud. Praktično, ovo je astrološka slika nekakve mutacije. Opet će nam svetski znalci objašnjavati kako je virus mušičav, neobičan, nepredvidiv i kako daje neke nove simptome. Drugi način kojim bi se opisao ovaj period je poteškoća u vakcinisanju: prvo, širom sveta narod će odbijati vakcine i protestovati na gradskim ulicama.

Drugo, čak i oni koji budu prihvatili vakcinu, njeno dejstvo neće dati željene rezultate. Bilo šta na temu virusa i vakcinacije, a što bude aktuelno od polovine decembra do kraja januara 2021. godine, biće izvor tenzije, stresa, histerije i velikih preokreta. Takođe, ovaj period je obeležen građanskom neposlušnošću i raspadom svih sistema za koje smo mislili da su stabilni.

Na primer, sve velike unije, ujedinjene države, celine sastavljene iz malih autentičnih celina – sve ima tendenciju potrebe da se raspadne. Ovo će najviše osetiti Amerika i Evropa.

Astrologija
Suzana Ban astrolog

Februar neće doneti olakšanje jer je sve vreme aktuelan krajnje neprijatan kvadrat između planeta u Vodoliji i Biku. Opasni kvadrati utiču direktno na opstanak ljudske vrste. Na kraju će se ispostaviti da je, zaista, jedini pravi lek koji će nam pomoći da prevaziđemo krizu – izolacija. Boravak Saturna u Vodoliji uvek traži socijalnu distancu.

Međutim, Jupiter u Vodoliji teži slobodi, pa je ovo astrološka slika masovnih pobuna po svetu. Narod više ne pristaje na zabranu ili ograničenje kretanja.

Mart donosi olakšanje, konačno će se pronaći medicinski protokol koji je od koristi kada je virus kovid 19 u pitanju. Da li je u pitanju vakcina, ili će (verovatnije) virus opet mutirati i oslabiti, kako god, pronalazi se rešenje i postepeno će se normalizovati život. U ovom periodu je moguća velika elementarna nepogoda, zemljotres ili ogroman cunami koji će šokirati svet.

Masovni protesti

Međutim, s proleća kreću i masovni protesti, narod je umoran od zloupotreba i manipulacija. Ovo je globalna slika koju će osetiti, manje-više, svi. Sve ovo što smo proživeli bilo je neophodno da bismo transformisali način života na zemlji. Padaće vlade, menjaće se vlastodršci, propadaće velike kompanije, udruživaće se neki novi koji se do sada nisu trpeli. Konkurenti postaju partneri, i obrnuto, sve što je bilo u simbolici partnerstva – prolazi oslobađanje i rasturanje.

Aviosaobraćaj će se oporavljati do jeseni 2021. godine, a mnoge kompanije će se uliti u one koje su opstale. Za turističke radnike dobra je vest da se od maja situacija smiruje, iako će i dalje biti na snazi nekakvo ograničenje kretanja. Iz svega toga mogu proizići novi načini i organizacije putovanja.

AMERIKA I HISTERIJA

Predsednički izbori u Americi prolaze baš onako kako sam prognozirala, uz prljavu i nesvakidašnje šokantnu kampanju, Džo Bajden uspeva da osvoji tron. Maksimalna manipulacija svih aktera u ovoj borbi nema tendenciju da se zaustavi, čak ni onda kada Bajden bude inaugurisan.

Laži sa svih strana, podmetanja i zveckanje oružjem tokom 2021. godine prerastaju u opštu histeriju i veliki potencijal da se tenzija prelije na ulice Sjedinjenih Američkih Država. Naime, 2021. godina je godina uličnih nemira, previranja i šokantnih događaja – od brutalnih sukoba vlasti i demonstranata, pa do terorističkih napada.

Odlazeći predsednik Tramp nema nameru da odstupi, a Džo Bajden je u energetskom padu. Na scenu sve više stupa potpredsednica Kamala Haris, koja u svom natalnom horoskopu ima nagoveštaj da je upravo ona ozbiljan kandidat da se dohvati trona. Brojni su nagoveštaji da se Džo Bajden neće dugo zadržati na poziciji koju je osvojio, a da će u tome važnu ulogu igrati Kamala. Od juna do septembra moguć je ulazak ove velike svetske sile u novi rat.

Od polovine decembra do kraja januara, iz Amerike nam stižu šokantne vesti, preokreti. Trampov horoskop najavljuje da s vlasti ne odlazi mirnim putem, već šokantno. Njegova pobuna i borba da preinači izborne rezultate samo su jedan od očekivanih scenarija njegovog natalnog horoskopa. Moglo je biti i gore, da s vlasti ode višom silom, bolešću ili povredom…

Amerika ulazi u dve haotične godine. Trampova borba da obori Bajdenov rezultat neće uroditi plodom. Međutim, američki narod vri, kreću sukobi i nemiri na ulicama. Imajući u vidu koliko su obični Amerikanci naoružani, nije teško pretpostaviti da će biti krvavih sukoba. Osim toga, postoje izuzetno jaki astrološki pokazatelji terorističkih napada, naročito na mestima gde se okupljaju mladi, bilo da su dvorane, škole ili otvorena igrališta.

Kamala Haris je u fazi ozbiljnog uspona, a pošto Bajdenov horoskop nagoveštava da mu vladavina neće biti u punom mandatu, velika je mogućnost da će se ova dama u jednom trenutku naći na vrhu. Međutim, ne mislim da će se to desiti tokom 2021. godine, već kasnije.

SRBIJA U ISKUŠENJIMA

Američki progresivni Mesec se okrenuo ka X polju srpskog genetskog horoskopa, i to baš u momentu kada je predsednik Aleksandar Vučić potpisivao sporazum u Beloj kući. Pošto je ovo aspekt koji je tek u začetku i trajaće oko dve i po godine, a s druge strane tranzitni Saturn ulazi u srpsko X polje koje, osim što predstavlja pozornicu vlasti, predsednika i vlastodržaca, predstavlja i Ustav naše države, nije teško prognozirati da će pred nama biti ozbiljno iskušenje na stolu zbog koga ćemo, ako pristanemo na to, menjati Ustav.

Osim ovoga, pred Srbijom je ozbiljno kritičan period koji će trajati do marta. Masa političara koji su pri vrhu vlasti, zajedno sa Vučićem, a uz to i brojni saradnici, imaju Mesec u Vodoliji ili neku od ličnih planeta u Vodoliji. Za astrološke znalce tranzit Saturna preko svetla (Meseca ili Sunca), kao i preko ličnih planeta uvek donosi sudbinska dešavanja, događaje koji su neizbežni. Ako uz ovo uzmemo u obzir da je Saturn u Vodoliji svoj na svome i veoma brz i surov u materijalizaciji događaja, možemo pretpostaviti da je ozbiljno kritičan period pred nama, kako za vrh vlasti, tako i za kompletan opstanak naše države. Predstoje nam šokovi.

Izvorni tekst u PDF. 2021. GODINA – GODINA POTRESA Virusi, zemljotresi i narod se buni
Izvorni tekst u PDF. 2021. GODINA – GODINA POTRESA Virusi, zemljotresi i narod se buni

Astrološkom logikom gledano, iz ovoga nas može izvući samo ulazak u nekakav savez, uniju ili formiranje konfederacije s nekim. Pošto je to, praktično, nezamislivo, izvela bih zaključak: u narednih godinu i po dana, Srbija će biti prisiljena da pristane na kompromis za koji smo mislili da se nikada neće desiti. Zbog ovoga će svi biti jako nezadovoljni. Čak i vlast.

CRNA GORA NA KLACKALICI

Crna Gora je krenula putem promena, to je nezaustavivo. Milo Đukanović ulazi u period ozbiljnih problema koji, osim što može da se odrazi na fizičkom (zdravstvenom) planu, predstavlja i gubitak najbližih saradnika (izdajom ili tragičnim okolnostima). On je pod velikim pritiskom, te tako, ne može lako da se povuče.

Iz tog ugla gledano, nije čudno što će se na sve načine opstruisati novonastala demokratska većina. Pošto je nova „družina” vladajuća većina, a prilično krhka, izvesno je da će godina koja je pred nama biti stresna, turbulentna s mogućim preokretima.

Na primer, taman pomislite da je sve propalo, oni se opet ujedine i sačuvaju poziciju. Onda, pomislite da je opasnost prošla, eto opet stresa i preokreta. Cela godina je u simbolici klackalice. Da bi opstali i polako pokrenuli promene u koje je Crna Gora trajno ušla, neophodno je da se svaki od ova tri faktora odrekne svog najjačeg uporišta.

Dakle, ako budu svoje ambicije i glavne ideološke ideje zamrzli na dve godine, tranzicija vlasti i prevođenje Crne Gore u stabilno demokratsko društvo, teći će mnogo lakše. Na ovom putu u skorijoj budućnosti rađa se nova politička partija koja će u perspektivi biti važan faktor u ovoj državi.

Rađa se nova partija.

Zdravko Krivokapić prolazi kroz krizu i ozbiljna iskušenja. Dritan Abazović i Aleksa Bečić plivaju u novim vodama, ali i jednom i drugom pravo vreme tek dolazi.

Jednom rečju, Crna Gora jeste krenula putem promena, ali naredne dve godine su godine blagog haosa, uspostavljanja kontrole nad svim segmentima društva, a na prvom mestu suočavanje s žestokom ekonomskom krizom, kao i mogućim posledicama pandemije virusa, te i nekih elementarnih nepogoda. Nadajmo se da će iz ove astrološke slike izostati mogući zemljotres.

RASPLET NA BLISKOM ISTOKU

Veliki rasplet očekuje se na Bliskom istoku od proleća 2020. do proleća 2021. Amerika zajedno sa NATO-om ulazi u novu intervenciju.

Proleće 2020. donosi velike planetarne tenzije. Svi astrološki pokazatelji skreću pažnju na mogući novi ozbiljan ratni sukob na Bliskom Istoku. U ovu astrološku sliku mogu biti uključene najstarije države, kolevka civilizacije. Teško je odrediti tačan tok, ali uključene su Saudijska Arabija, Amerika, Izrael, ali i izuzetno je jaka slika nekakve vojne grupacije kao što je NATO.

Ukoliko uzmem u obzir da mundani horoskop Amerike i lični horoskop njenog predsednika Donalda Trampa, ukazuju na mogući novi „zvanični“ rat, zaista nije teško pretpostaviti da postoji velika mogućnost da se aktuelna „igra“ velikih svetskih sila na terenu Bliskog istoka – ozbiljno zakuva i zakomplikuje. Ukoliko do toga dođe, astrološki gledano – sukob može biti žestok, ali i kratkotrajan.

drugi članci

spot_img

interesantno