Novogodišnji paketići i horoskopski znaci

drugi članci

Doživljaj otvaranja paketića ispod novogodišnje jelke, jeste najradosniji događaj koji deca iščekuju čitave godine, a koji se pamti do kraja života.

PAKETIĆI I HOROSKOPSKI ZNACI

S druge strane, čuvena je dilema roditelja – čime obradovati mališana i na taj način obogatiti čaroliju zimskih praznika.

Da ne može sve da se generalizuje nije tajna. Ipak, opštom podelom po astrološkim znacima možemo pretpostaviti šta je to što bi bio najprikladniji poklon.

Nemojte se začuditi ako se tumačenje podudari tek onda kada osobinu otkrijete po položaju Meseca u astrološkom znaku.

Naime, rano detinjstvo jeste pod jakim uplivom ovog Zemljinog satelita pa je, stoga, njegovo dejstvo najjače.

Dakle, ukoliko je vaš mališan rođen sa Suncem, Mesecom ili ascendentom u sledećim znacima, evo šta treba kupiti.

Ovan – dečak: igračka ratnika, komplet vojske, olovni vojnici. Devojčica: sprava za sport, hulahop, lopta za fitnes. Boja crvena.

Bik – dečak: plišane igračke, muzički instrument. Devojčica: igračke kuhinjskih aparata, muzički instrument. Boja zelena.

Blizanci – dečak: automobil igračka, telefon, knjiga, slikovnica. Devojčica: komplet za crtanje i pisanje, spomenar, telefon. Boja žuta.

Rak – dečak: uz bilo koji poklon, najvažnije je da on pripremi poklone za ukućane. Devojčica: beba-lutka, isto kao dečaci, važno je da bude važna darujući poklone drugima. Poklone treba da pakuje majka u srebrni ukrasni papir.

Lav – dečak: lopta, oprema za sport, kraljevska maska za maskenbal. Devojčica: maska misice, dečija šminka, lutka-lepotica. Pokloni treba da budu upakovani u veliku kutiju umotani u luksuzan zlatan papir.

Devica – dečak: lekarski pribor, kompleti sastavljeni iz mnogo sitnih delova. Devojčica: osim medicinskih igračkica, pribor za higijenu. Upakovano u puno malih sjajnih paketića. Boja siva i bela.

Vaga – dečak: društvena igrica, slatkiši. Devojčica: četka za kosu, pribor za ulepšavanje, sjajne trake i odevni predmeti, slatkiši. Upakovano u jedan veliki šareno sjajni paket.

Škorpija – dečak: ratničko odelo i maska, olovni vojnici. Devojčica: dečija kozmetika, šminka, lutka-lepotica. Boja ljubičasta.

Strelac – dečak: globus, omiljeni DVD, igračke životinje, puška. Devojčica: globus, veliki atlas, enciklopedija. Boja plava i pink.

Jarac – dečak: komplet za male doktore, lego kocke. Devojčica: zimska kraljica lutka, slikovnice sa bajkama u zimskom ambijentu. Boja braon i tamno siva.

Vodolija – dečak: dečiji kompjuter, telefon, vozić. Devojčica: telefon i sve što je u vezi sa komunikacijom. Boja metalno siva.

Ribe – dečak: pribor za slikanje, maska, svetlucave igračke. Devojčica: šminka za devojčice, maska za lice, šljokice, oprema za balet ili ritmičnu gimnastiku. Boja ljubičasta i plava.

 

SETVA I ŽETVA
Iskoristite simboliku Deda Mraza i usadite deci veru u sistem „setve i žetve“. Ipak, štetno je decu deliti na one koji su zaslužili i oni koji to nisu. Uvek možete reći da bi poklon bio duplo veći da smo se prošle godine trudili više.

 

Paketići i horoskopski znaci
Suzana Ban

drugi članci

spot_img

interesantno