gde za najluĐu noĆ

Ovih dana nas zaokuplja čuveno pitanje gde ćete za Novu godinu. Raspored planeta na nebu daje ideju, u zavisnosti od horoskopskog znaka, kome bi gde najviše prijalo, ili, ko će gde, tokom dočeka, završiti.

Ovnovima će doček biti stresan i neprijatan. Iz nekog razloga, postoji velika šansa da u poslednjem trenutku odustanu od utvrđenih planova i veče provedu potpuno drugačije od očekivanog.

Bikove privlači veliko društvo, ali, nezadovoljstvo atmosferom i raspoloženjem ih može navesti da prvi napuste događaj i veče nastave u restoranu.

Blizanci su u centru događaja, ako ne na nekom uličnom koncertu, onda sigurno u klubu, okruženi velikim brojem kako poznatih tako i nepoznatih ljudi.

Rakovi će se, verovatno, najbolje provesti, jer zovu u goste veliki broj prijatelja sa kojima će, snabdeveni abnormalnim količinama hrane i alkohola, do zore uživati.

Lavovi su, zajedno s Blizancima, na licu mesta, gde god da je potrebno. Najpopularnija dešavanja ne mogu proći bez njih. Ipak, tokom noći je moguća neprijatnost koja im može pokvariti raspoloženje.

Device će se odvažiti za odlazak na doček koji uopšte nije u njihovom stilu. Kao rezultat toga, zgražavaće se nad prizorima kojima je izložen, a onda će ostatak noći provesti zevajući u ćošku nekog kafića, čekajući pristojno vreme da zbrišu.

Vage su ovih dana ljute i besne, pa će ih novogodišnja noć dodatno istenzirati. Ako žele da izbegnu neprijatnosti i svađe, najbolje je da doček provedu bilo gde, samo da su što dalje od partnera.

Škorpijama novogodišnja noć donosi povod da okupe stare prijatelje, naročito one s kojima dugo nisu imale kontakt. Kao i Rakovima, ova noć je idealna da demonstriraju sve svoje domaćinske kapacitete.

Strelac ide po kućama. Omiljen gost, veče će provesti na nekom organizovanom dočeku, a nakon ponoći, krenuće u harač ne bi li sve prijatelje svojim prisustvom obradovao. Pripiti veseljak i najbučniji u društvu biće zvezda ove novogodišnje noći.

Jarčevima sledi dinamična noć. Pošto su se tokom prošle godine previše suzdržavali i odricali, veruju da je pravo vreme da sve to nadoknade. Kao i Lavovima, sledi moguća neprijatnost. Zbog toga, nije loše da ipak sačuvaju ostatke svoje prirodne suzdržanosti.

Vodolije veče počinju veselo i žustro pa zbog preteranog veselja preti opasnost da veče završe pre nego što počne. Najbolje je da noć provedu sami s partnerom.

Ako ostanu kod kuće, Ribe će ponoć prespavati. A, ako odluče da krenu u provod, slično kao i Device, noć će provesti utapajući se u smrtnoj dosadi.